(Android/iOS) Astrogon - Arcade platformer kapāt spēle (bezgalīga izturība)
Mar 16, 2022 23:58:34 GMT
Post by metciasenchoofitw on Mar 16, 2022 23:58:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Astrogon - Arcade platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Astrogon - Arcade platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kapāt spēle (bezgalīga izturība) ▞▞▞
▞▞▞ Astrogon - Arcade platformer 2022 version ▞▞▞
Forši
Šī spēle ir brīnišķīga, tā izskatās lieliski, tā izklausās pārsteidzoši, tā spēlē pārsteidzoši! Var teikt, ka šī ir spēle no sirds, ko radījis kāds ar lielu vēlmi radīt neaizmirstamu pieredzi, izmantojot izaicinošu, taču jautru un atkarību izraisošu spēli!
Lieliska pieredze
<a href=""></a>
Kiberpanks 2056
Laba spēle, tikai ne man.
tas ir forši, kāpēc man patīk likt man līmeņos un spēlēt ar citiem
Labi
Man patīk spēle, bet ir neliela kļūda. Dziesma un skaņa ir nedaudz nevienmērīga un apturēta uz 0,01 sekundi
Ģeometrijas domuzīme: kas tu esi Astrogon: Es esmu tu, bet labāks, ja padarīsit spēli par maksu un bez reklāmām, kā arī iegādāsieties lietotnēs, spēle būs labāka:)
Patīk ❤️ Jauki
Lieliska spēle, vienīgā problēma ir optimizācija, es nezinu, kāpēc mans telefons spēlējot kavējas
Ienīst to, padarīja mani atkarīgu no spēles!
Rediģēt: Tūlīt pēc atsauksmes atstāšanas, kad tas tika aicināts, es ieraudzīju savu pirmo piespiedu reklāmu. Sly -__- Tomēr reklāmas, ko es redzēju, bija īsas (5-10s max) un ne pēc katra līmeņa, tāpēc es domāju, ka izturami. Spēles kvalitātes un grafikas dēļ es devos uz priekšu un noņēmu reklāmas. Oriģināls: lieliska spēle! Tieši tas, ko es meklēju.Vienkāršas vadības ierīces, forša estētiska, nedaudz izaicinoša, un es vēl neesmu redzējis reklāmu. Labs darbs!!!
Vai šeit ir kāds cits Dorami dēļ?
Stingras vadības ierīces, lieliska mūzika. Ja man bija sūdzība, strāvas padevi ir mazi un grūti identificējami.
Tas ir forši
Astrogon - Arcade platformer آرکیڈ uka
Es vēlos mod versiju 1.6 un jaunas tekstūras cietas sienas un fonu, atjauninājums 1.7. Salieciet, fonts nav atklājums , 1.701 atjauninājums 梵蒂冈,厚度假酒店管㐆层面对着怂
Šī spēle ir pārsteidzoša! Ar visiem spēlētājiem pieejamajiem līmeņiem šī spēle ir ļoti jautra! Vadības ierīces ir vienkāršas, un bloku dizains ir skaists!
šī spēle ir forša, es to mīlu
Dorami mani atsūtīja šeit
Astrogon - Arcade platformer Arcade fcg
Lieliska spēle.
Šo spēli iedvesmo gd gdw gds gdmd, BET ŠĪ SPĒLE IR APbrīnojama!!!
Es nedaudz meloju
Šī spēle ir lieliska! Tas ir ļoti jautri, un salīdzinājumā ar lielāko daļu šī žanra spēļu ir minimāls reklāmu skaits, tas ir patiešām patīkami, un bez reklāmu pārtraukumiem starp katru līmeni tas ir lieliski!
Astrogon - Arcade platformer Παιχνίδια arcade qfhm
Jauka arkādes sajūta
Tas ir vienkārši... lieliski!!! Patīk spēle, krāsas un grafika. Iesaku!
Tiešām ārprātīgi
Diezgan jautri vizuāli un ļoti izaicinoši, pat ja es spēlēju slikti xd
Ļoti jautra spēle! Man ļoti patīk mehānika, ar nepacietību gaidu jaunu atjauninājumu!
Jautra spēle, neliels izaicinājums, taču pēc kāda laika jūs visu sapratīsit. Jūs faktiski sākat baudīt spēli
Astrogon - Arcade platformer Arcade ilk
Jautri, bet mūzika nedarbojas - gribu dzirdēt mūziku
Visu laiku labākā spēle Mind blowing Excellent Loving it
sveiks, tas esmu es. Es esmu DMD savā Android emulatorā un arī šeit sniedzu 5 zvaigžņu pārskatu, jo tas darbojas un veic darbu tikpat efektīvi kā manā iPad. Es vienkārši nevaru gaidīt, lai redzētu, cik labi šai spēlei veiksies nākotnē
Gg
oho, tik pārsteigts ☆☆☆☆☆
ES mīlu šo spēli! Kā līmeņa veidotājs līdzīgās spēlēs, piemēram, Geometry Dash, esmu ļoti sajūsmā par iespēju ar to strādāt! Turpiniet strādāt ar spēli :]
Atvainojiet par manu negatīvo atsauksmi. Man ļoti žēl. Man ļoti patīk spēle