Post by metciasenchoofitw on Mar 17, 2022 0:04:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Steam ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Steam IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice za generatorske ključeve ▞▞▞
▞▞▞ Steam 2022 version ▞▞▞
Ovo je dovoljno dobra aplikacija ako točno znate što želite kupiti i namjeravate samo kupiti tu igru. Forumi i popisi igara obično su neusklađeni i tada su, posebno forumi, gotovo neupotrebljivi. Zastarjelo je najbolja riječ za upotrebu za aplikaciju i nisam siguran da je Valve spreman uložiti napor koji je potreban da ažurira ili na drugi način promijeni stvari na smislen način. Držite se web stranice za većinu funkcija i jednostavno koristite aplikaciju za kupnju stvari koju ste već planirali kupiti.
Neda mi da se ulogiran
otpad. Kada se pokušam prijaviti, moram staviti neki glupi kod poslan na moju e-poštu, ali kada prebacim kartice na svoju e-poštu za kod, vraćam se na svoju Steam karticu i jednostavno me vraća na stranicu za prijavu.ako želite da ova aplikacija radi, potreban vam je alternativni način za provjeru e-pošte kao što je boravak u blizini računala ili drugog uređaja
Najgluplja aplikacija na mom telefonu. Vrlo se malo stranica učitava i prikazuje ispravno (ako se uopće učitavaju). Trudim se pronaći prave riječi kojima bih objasnio koliko je ova aplikacija užasna. Zapanjujuće mi je da Steam, OD SVIH PLATFORMA, nije mogao shvatiti kako napraviti aplikaciju koja ispravno radi.Kad bih ovome mogao dati negativne zvjezdice jer je toliko smiješno loš da mu treba klaunovski svijet, dobio bi -5 trube od 5.
Aplikacija dobro funkcionira za razgovor i gledanje tko je na mreži. Bilo bi lijepo vidjeti status svojih prijatelja u igrici koju igraju isto kao i popis prijatelja na računalu, na primjer prijatelji koji igraju counter strike koji pokazuju rezultat igre ili prijatelji koji igraju Dota 2 pokazujući heroja razini na kojoj se nalaze.
Postoji mnogo UI i front-end bugova. Svaki put ih prijavim, ali nikad se ne poprave. Gdje su vam testeri? Očigledan UI bug ne može biti pred krajnjim korisnikom toliko vremena. Ili vam mobilni testeri ne rade svoj posao ili vas ne zanima verzija androida... Nisam siguran koje su gore. Da me žele za mobilnog UI testera, učinio bih to dobrovoljno. Grijeh je izdavati softver poput Steama s ovoliko mobilnih grešaka.
Steam je aplikacija koja je apsolutno sve što vam je potrebno da biste imali maksimalno zadovoljavajuće iskustvo igranja igara, streaminga, kupovine sjajnog sadržaja, apsolutno pristupačnih cijena i najbolje zajednice koju možete tražiti, a da ne spominjemo sjajne ljude koje upoznajete, zdravo prijatelji koje ćeš steći. Apsolutno preporučam steam svima na svijetu koji imaju PC ili čak mobilne uređaje. Svima koji ovo čitaju želim sreću, dobro zdravlje, mir, bogatstvo, radost, spokoj i ljubav. Imajte najbolji dan ikada. Upamti da ti.....da, ti si ODLIČAN! :-) prenesite sreću i recite svima s kojima razgovarate da su i oni super. :-)
Koristio sam android aplikaciju za pregledavanje trgovine na mojim starim telefonima. Nije bila najbolja, ni najgora aplikacija - donijela bi 3 zvjezdice. Ne radi na mom trenutnom telefonu "Xperia 1 II" iz nekog razloga se ne bi učitao čak ni nakon ponovne instalacije ili ponovnog pokretanja telefona.
Hvala vam što ste dali pojedinosti o tome što ažuriranja mijenjaju. Bilo bi lijepo znati zašto su potrebna neka dopuštenja ili što će biti izgubljeno ako je određeno blokirano.
Dobro je sta mozes nove igre kao ark survival
stvarno super aplikacija, ali loš izgled. toliko se razlikuje od aplikacije za računalo da može biti i drugačiji proizvod sve zajedno. Treba se puno naviknuti ako igrate puno igrica na računalu, ali sada je sve u redu. Jedina značajka koju bih želio da ima je mogućnost da potrošim svoj Google Play novac za dodavanje steam sredstava.
Koristio sam ovo u prošlosti pa znam da radi dobro, ali može vam iznevjeriti ako vam se telefon pokvari. Nedavno sam ponovno pokušao s njim i ne dopušta mi da se prijavim na svoj račun na ovome iz moje male pauze od Steam-a s novom lozinkom i svime. Dakle, malo je buggy.
Steam பொழுதுபோக்கு rslb
Glupe i glupe funkcije. Zapeli u učitavanju prijavite igrača i zajedničke prijatelje. Učitavam zauvijek. kada sam stvorio svoj račun, već sam utipkao svoj gmail i kliknuo capcha, a on stalno govori nešto kada nije u redu pri stvaranju vašeg računa i pokušao sam stvoriti acc na svom računalu i on je učinio istu stvar, pls popravi.
Stvaranje računa traži moju e-poštu, pošalji e-poštu za potvrdu, "provjerava" moju e-poštu, a zatim me vraća na zaslon za prijavu bez da mi dopušta stvaranje lozinke ili unos telefonskog broja. "Podrška" je beskorisna, samo me pitate za moju prijavu i kažete "e-pošta nije prepoznata". Svaki pokušaj ponavljanja postupka kaže da je e-pošta već potvrđena i vraća se na prijavu. Kakav gubitak vremena.
Dali netko zna kako se registrirat na steam nek mi se javi na facebooku Patrik Dadović
Previše pogrešaka u povezivanju. Bilo bi nevjerojatno kad bih mogao potvrditi trgovinu....
Kao da Steam nosite gdje god želite, možete jednostavno provjeriti imate li obavijesti ili možete vidjeti šalje li vam netko zahtjev za prijateljstvo. Ono što kažem je aplikacija je jednostavna!
Steam je super, često ga koristim za računalo, ali ova mobilna aplikacija je apsolutno smeće. Nisam se mogao čak ni prijaviti na svoj račun, stalno je vraćao stranicu na zadano svaki put kad bih otišao na svoju e-poštu da provjerim kontrolni kod. Također bi mi reklo da je moja lozinka pogrešna, kada je bila poništena 5 puta, i sva je vremena bila ISPRAVNA LOZINKA. Popravite ovo, malo je neugodno
Ne mogu pristupiti besplatnom igranju igrica. Sve što imam je moj telefon. Moram znati mogu li igrati igru bez kontrolera b4 Kupim igru, ali to je nemoguće i sada znam da li mogu vjerovati da ću moći igrati kupljenu igru. Dajem ovim osobama bilo koji svoj novac. Ovi debili znaju kako poslovati. Skinite aplikaciju, lutke. Krvariš novac za održavanje.
To je sjajna aplikacija za računalo, iako za vaš telefon nije dobra za mnogo osim komunikacije. Apsolutno mi se sviđa činjenica da možete dijeliti svoje igre
Koristim aplikaciju mjesec dana i bila je dobra, ali iz nekog razloga. Aplikacija odjavljuje moj račun i navodi da imate previše pokušaja prijave kako da to riješim?
Steam Divertissement dcx
ne dopusti mi da se prijavim na svoj profil. Potražite jedan zaštitni kod
Zašto ne mogu napraviti Steam račun. Popravi to.
Konačno odlična STEAM aplikacija!!
nevjerojatno. Na telefonu steam je nevjerojatan. Na računalu, još bolje. Trebalo bi sat vremena da opišem sve što mi se sviđa u Steamu, tako da sam samo...
Janky, jedinstven. "Promjena cilja" učini "ovo" tako da možete prodati/trgovati, "o čekajte! Niste učinili ovu stvar koju vam nismo rekli da trebate učiniti, a možete trgovati/prodati!! " Učinite to i odjednom "ne, ne mogu trgovati/prodati. Moram to učiniti sada!"
Odakle početi, osim 2 faktora (i postoje bolje aplikacije treće strane koje podržavaju Steam Guard). Nema razloga za korištenje ove aplikacije. Od remonta korisničkog sučelja na desktopu ovo nije ažurirano. Većina novih značajki nedostaje (npr. Point shop, chat itd.) Budući da možete pristupiti svim značajkama na webu, ovo se čini zastarjelom. Čini se kao da je aplikacija napuštena. Budući da je sva mobilna pažnja usmjerena na razvoj steam linkova. Ažurirati će recenziju ako se aplikacija ikada ažurira. (ipak to ne očekujem)
Ne mogu stvoriti račun!! Glupa aplikacija!! Kada sam provjerio svoju adresu e-pošte i potvrdio svoj račun i vratio se na appor stranicu, vratit će se na početnu stranicu ili ponavljati isti ciklus iznova i iznova!!!
Promijenjena lozinka jer ju je aplikacija odbila. Zato se pokušajte prijaviti ne. Zato ponovi. Onda provjeri preko računala da radi. Aplikacija na telefonu odbijena pasworr agian. Zato ponovi. Promijenjena lozinka jer ju je aplikacija odbila. Nakon 2 puta, pa možda 3. To je o mojoj aktivnosti s aplikacijom. Steam mi odlično funkcionira i drugdje.
Steam Rozrywka hjs
<a href=""></a>
hmm Kupio sam preko 500 igara na Steamu tijekom godina. sad sam naučio da ih ne posjedujem. Sve je samo usluga. Zbogom, i hvala za svu ribu!
Nemojte to shvatiti. Zašto pitaš. Dopustite mi da vam kažem razlog zašto ocjenjujem jedan pogled. Pa, tražio sam neokrenut i našao sam ga i na njemu je pisalo "free to play". Kliknuo sam na to i nisam radio i bio sam prijavljen i još uvijek nije radio. Ovo bi bilo pet od pet. ako je besplatna igra funkcionirala. I pokušavam kliknuti besplatno da igram i na drugim igrama i još uvijek ne radi. I tvorac pare. Neka Steam funkcionira i na Chromebooku. hvala (ne)
skoro ništa ne radi. nema ažuriranja od zauvijek. šuška se o ogromnoj nadogradnji Steam-a u mraku, ali ne nadam se. Dosadašnja ažuriranja na obje platforme su mi uglavnom pokvarila funkcionalnost. i prošlo je već godina.. sedam, mislim.
Ispravite ovaj problem, molim vas, jer ponekad kodovi ne rade pa moram pokušavati iznova i iznova, u nekim slučajevima moram čak i ponovno pokrenuti telefon.
Ova aplikacija izgleda kao da je uvijek pokvarena. Tekst je neusklađen, kada se pomičem prema dolje i pregledavam igre, slike su cik-cak i tekst je sasvim čudan. Ne mogu vjerovati da ovako djeluje i primjećujem to već jako dugo.
Steam Развлечения pvna
Najjjjj
Još uvijek pun bugova. Količina pogrešaka "loš pristupnik" , "Ups. Nešto je pošlo po zlu" i "neuspjelo učitavanje stranice" koje se pojavljuju je zapanjujuća. Također se čini da nije bilo nikakvih ažuriranja za klijenta više od godinu dana, ako ne i više. U određenom je smislu prikladan, ali nije ni blizu tako dobar kao PC klijent.
Sviđa mi se aplikacija Steam. Doslovno je kao da imate Steam na svom uređaju gdje god da idete. Najbolji dio je kada dobijete obavijest o jednom od vaših artikala na listi želja koji su na rasprodaji. Ali u svakom slučaju, korisničko sučelje je lako razumjeti i njime se kretati. Povezivanje vašeg računa je jednostavno, pod uvjetom da znate svoje podatke. Za mene je to aplikacija s 5 zvjezdica.
Steam Giải trí nni
Bilo je u redu, ali ako izađete iz aplikacije i ponovno je otvorite, ponovno će pokrenuti sve što ste do sada radili i pokušao sam povratiti svoju lozinku i kada sam otišao provjeriti svoju e-poštu za sigurnosni kod, svaki put ju je ponovno pokrenuo i nisam mogao provjeriti što brojevi/slova su bili