Post by metciasenchoofitw on Mar 17, 2022 0:07:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Marble Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Marble Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ paljude punktide koodid ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Marble Blast 2022 version ▞▞▞
Hea mäng, kuid vihkan lõputuid reklaame... lihtsalt liiga palju. Isegi enne, kui saan mänge alustada, veerevad reklaamid üksteise järel. Hoiab seda mõnda aega ja proovin palju hiljem. Kui need tüütud reklaamid jätkuvad, on hüvasti. Mängijad võtavad aega halva arvustuse kirjutamiseks.. see ütleb palju.
Heli ja muusika nupp ei tööta. Reklaamide heli ei saa välja lülitada. Reklaami vahelejätmise nupp ei ole alati saadaval.
Maksa mängimise eest. Igapäevaselt boonuste ekraanilt pääsemiseks tuleb maksta vipi eest. Vip-staatus kestab vaid nädala. Ei. Olen selle rakendusega lõpetanud
Lõbus mäng, kuid see väljus pidevalt avakuvale
Liigsed facebooki reklaamid, aga ka mängus esinevad tõrked ei maksa minu aega raisata
Sõltuvust tekitav mäng, kuid sellest ajast peale, kui seda värskendasin, on see mind väga tüütu taseme keskel rakendusest välja löönud
Mulle ei meeldi mäng, ainult b/c muudad võidu võimatuks. Mulle meeldib väljakutse, kuid mitte nii palju, et see muutuks niiii raskeks, et see pole lõbus, see kaotab sõna "mäng" eesmärgi. Mängud peaksid olema lõbusad ja väljakutseid pakkuvad!
Jungle Marble Blast নৈমিত্তিক mlcy
Olin lihtsalt sunnitud uuendama ja vau.... kas see mäng on kunagi suunatud jumal teab kellele, kellele meeldib väga laps, nagu animatsioon jne. Ma lihtsalt ei saa seda enam teha. Kunagi mulle see mäng meeldis, kuid viimased uuendused on pannud mind pead vangutama. Isegi valgustus ja ülejäänud väikesed lisad, mida saab kasutada, on tõsiselt vähenenud. On aeg edasi liikuda ja leida mõni muu viis stressi leevendamiseks.
JAccent - Japanese accent dictionary Knjige in viri bsiw
ok mäng, paljudele ebatavaliselt paigutatud lisadele, mõned ei ole nii halvad, kuid paljud neist ei ole heades kohtades, noh, seal on need kohad, mis on mõeldud nende klõpsamiseks, see ajab mind marru, kui ma näen reklaami, mis mulle meeldib, siis klõpsake seda minu ise, ärge pange lisa, kuhu klõpsate klõpsamiseks muu viis, desinstallige mäng
Reklaamid, reklaamid ... pakuvad tasulist versiooni ilma lisadeta. naeruväärne. Selle desinstallimine. Mitte kunagi enam.
Mulle meeldib mäng, kuid kahur või mis iganes see on, mis tulistab marmorist, tulistab automaatselt kõik ise, lisades rohkem marmoreid, see ärritas mind!!!! l
Mäng on nõme! Laadimine võtab aega. Enamik kordi, kui see ilmub, ütleb see teile, et see ei reageeri. See külmub kõvasti. Parandage see! Paranda see ära! Paranda see ära! 😩🤕😡
Siiani on kõik hästi, graafika on suurepärane!!! 30 sekundi reklaame sagedamini kui mängides, b4 tasemel, taseme ajal ja siis, kui olete taseme lõpetanud, TÕESTI!!! Armastan mitmeid väljakutseid!!!
Tore mängida söömise ajal
Väga nauditav mäng. Hoiab teid erksana.
Väga hea ja lihtne mäng lastele Mulle see mäng meeldib 😁😁😁👍👍👍👍😘😘
Jungle Marble Blast Casual games hlq
See on kurb lugu hea mängu lõpust. Uues versioonis ei saa te preemiaid oma rinnast välja võtta. Ekraan hangub. Rinnaküttis ei premeerita sind võidetud kastide eest. Need avanevad hetkel, mil sa rikastad neid, kuid ei saa midagi. Kogu mäng ootab nüüd ainult reklaame ja pettumust, kui mõistate, et taseme lõpus ei võida te midagi. Varem oli hea mäng
Ma ei mäletanud, miks ma selle mängu mängimise nii kauaks lõpetasin, siis täna õhtul meenus mulle, miks, see petab. On tasemeid, mis on peaaegu võimatud ja kui jõuad võitmisele lähedale, muutuvad pallide värvid keset mängimist. Ja teeb seda sageli.
Kuidas seda avada, et see annab sulle palli, mida sa ei vaja, anna alati sulle palli, mida sa ei vaja ja proovid seda minema visata ja see satub valesse kohta, mida nimetatakse petmiseks
Aeganõudev..pool väljakutse..ainult mõned asjad segasid mu mängu..aga kõik hea.
30-sekundiline reklaam PÄRAST IGA ÜKSIT TASE! Taseme jaoks kulub 10 sekundit, reklaami jaoks 30 sekundit.
mäng iseenesest on väga tore ja hoiab sind varvastel, kuid see on liiga hullumeelne reklaam, mu issand mees
Jungle Marble Blast Опуштене lnv
Mõnda värvi on raske eristada, lisaks palju reklaame.
Ma naudin mängu, kuid see loeb uue eluni ja see ei anna elu. Vaadake videot ja koguge elusid ning kui ma kaotan ühe mängu - pühib kõik elud.
Mängisin seda mängu teises seadmes ja mulle meeldib see. Olen selles konkreetses rakendusemängus uus, kuid arvan, et see oleks hea kõigile, kes kuskil ootavad. Aitäh mängu tegijatele. Sest see aitab inimesi, kes ootavad. Jätkake autosõitu ?$#@$$$$$$!!!!!! Armastan sind.
See mäng on nii kuradima sõltuvust tekitav, see pole naljakas💯👍, olen üle läinud Android 8.1 versioonile (go edition) ja nüüd see ei tööta 🤔☹️ ja ma olin tasemel 204
Jungle Marble Blast নৈমিত্তিক xmdc
See jookseb pidevalt kokku 😫 see ajab mu pea sisse!!! Alustate taset hea tegemisega, siis järsku see hangus, jõudes kustutamisele väga lähedale!!! Samuti, miks see võtab 2 elu ühe korra kohta?
Võite mängida lõõgastumiseks või lõdvestades.. ... .... Kuid ärge arvake, et see on liiga lihtne... N keerulises režiimis ei pruugi te esimesel katsel taset läbida.
See oleks korralik mäng, kui poleks lisasid. Nad on pidevad ja pealetükkivad.
Mulle meeldib see mäng nii väga...aga ma vihkan mängu viimast värskendust...kõik on muutunud
Hea graafika ja hea mängukiirus, samuti hea heliparandus. Palju adrenaliini olge valmis!
Zuma fun... Kunagi mängisin seda oma töölaual... Tunde. See on peaaegu sama. Muudatused või uued funktsioonid on need, mida ootate uues ja täiustatud versioonis. Graafika on kena... Mängib ka kenasti... Siiani.
see mäng on lõbus, kuid kallis. Ma kulutasin 2 päevaga 20.00, see võtab minu jaoks nalja.
See läks lihtsalt liiga kiiresti liiga raskeks. Pärast paari esimest taset on raske edasi liikuda. Kustutatud mõne päeva pärast.
Ok mäng, kuid läheb liiga keeruliseks selle reklaamiaja jaoks, mille peate ootama. 30 sekundit reklaamid pärast iga ebaõnnestumist. Uuesti ja uuesti. Samad reklaamid, valjult!
ei saanud pärast kolmepäevast proovimist 85. tasemest kõrgemale ja mängu kustutasin. need peaksid võimaldama vähemalt ühe taseme kaudu ostmist!
Olgu, olen seda mängu mänginud üle 1 aasta. Sa lõpetasid mu südamete varastamise. Nüüd pärast 1000. taset. 30 sekundit reklaamid tagasi, 2-3 reklaami 1 mängu kohta, 3 tärniga võimatu võita, mäng hangub, kui mängitakse kauem kui 30-45 minutit. On aeg otsida uus mäng!!! 04.08.21 Mängisin 2 aastat Mayb Jungle Marble Blasti. Ma kulutan raha, valikulised väljakutsed annavad täiendavaid ja mitut võimendust. Lõpetasin Parrot Rescue & teised 2-3 korda, MITTE BOostereid. Mäng lihtsalt külmub.
Mäng ise on suurepärane, kuid reklaamid pärast iga taset, mis kestavad kauem kui taseme mängimiseks kulus? Desinstallimine kohe...Mulle meeldib mäng, kuid rakendusesisene ost on liiga kõrge ja mõned tasemed on tarbetult keerulised. Üldiselt suurepärane mäng
Aidake mängudel külmuda