Post by metciasenchoofitw on Mar 17, 2022 0:10:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiles Hop: EDM Rush! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiles Hop: EDM Rush! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty na nekonečné krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Tiles Hop: EDM Rush! 2022 version ▞▞▞
Toto je velmi špatná hra, protože po mnoha časech se aplikace nespustí. Čekám hodně dlouho, ale nespustí se. proč
Proč když chci hrát moje písničky tak je tam vždycky jenom refrém?? A je tam dost reklam nestahovat 📵📵📵📵📵📵
Tato hra je tak závadná, jako bych doslova zkoušel přejít na další dlaždici a na hodiny zamrzla a pak bych musel poctivě restartovat, bylo to otravné, opravte to, žádné události, ale příště to prosím vylepšete, zrychlete hru pochopit to. Je to hra, ale vážně to opravte děkuji🥺😠😤Je to frustrující Tuto hru neodporuji😀
Tiles Hop: EDM Rush! Música qjq
Mě to teda nejde stáhnout😡 i když za to může můj mobil😂 jinak jsem to už někdy měl a je to super aplikace👍 takže asi těch pět hvězdiček Teď už mi to de stáhnout😁👍
Smash Colours vs Tiles Hop vs Beat Jumper vs Dancing Road ... Let it go -Frozen -Squid Game -Black pink -2 ...
Nej aplikace kterou jsem kdy hrála doporučuji ale na začátku musím mít trochu nervy aby jsi to pochopil a pak to je nej aplikace jsem kdy měla
Hra to je velmi dobrá, to že tam je hodně reklam neřeším, protože vývojáři musí nějakým způsobem vydělávat peníze. Ale co mi opravdu vadí jsou ty parodie na ty písničky. Ty písničky mají nejen jiná slova (místy), ale i melodie je místy falešná a hlasy zpěváků jsou pouze a jenom PODOBNÉ nikoliv stejné. Mnohem lepší by bylo kdyby vzali originál a ten zkrátili a ne že si udělají vlastní verzi (např. Bad romance, Crazy frog ...)
No, je to pěkná hra, kterou můžete hrát a vkládat své vlastní písničky, ale tady je věc, když se snažím vložit písničku, říká, že ji nelze stáhnout a objeví se v seznamu a když stisknu písničku, nemůžu. Nehrajte to, tak se prosím podívejte, jestli je tento problém v mé písni nebo hře
Hra dobrá ale po nějaké době přestane bavit
Mega dobré ale vadí mi jak se ta písnička pak zrychluje zaprvé ta písnička už není dobrá tím že se zrychlí a za druhé je to už moc těžký ale dávám i přesto 5 hvězd proč protože ty písničky sou super a neva mi že ňáke nejsou originální 😉
Tiles Hop: EDM Rush! இசை jrur
Tiles Hop: EDM Rush! Música qfpm
Máte rádi reklamy, nejen že musíte sledovat reklamy, abyste si vybrali skladbu, kterou chcete přehrát, ale také přehrává reklamy na pozadí. Vzpomeňte si, když lidé vytvářeli hry jen proto, aby dělali hry. To nejsou tito lidé.
Je to zábavné, ale upřímně řečeno, písničky nudí. Mohl byste přidat další skladby, které jsou aktuální?
velmi vodní hra, protože má velmi méně písní
nic moc tam samé reklamy a celkem špatně se to ovládá.
Proč de blbě zvuk ve hře
Je to dobrá hra aji ty reklamu by jich mohlo být kapku min
Nejde mi tam najít marshmello za to dávám o dvě hvězdy méně. Jinak dobrá hra☺☺. Před tím mi to šlo najít.😢
dobrá hra ale musíte tam taky udělat protože to je Není to tak rychlý ale prostě nesnažíme se trefit to pochopíte to musí se to udělat dobře pochopíte Takže ty co jsi tady tu hru stahujou si to dobře rozmyslet Takže jako nevím jako to chceš hrát Ale jako je to dobře vím že to píšeš devítiletá holka ale tam přidej taky české písničky Já vím že se tam dají stáhnout ale musíte jít tam prostě přidat aby jsme nemuseli stahovat ne.👤👈👣
www.zone-turf.fr/forum/prix-du-jockey-club/tiles-hop-edm-rush-game-hack-how-to-cach-hack-game-tiles-hop-edm-rush-45710.html
Hudba je dobrá, ale hra je příliš lagovitá. Hra trvá věčnost, než se načte skladba, a když se to konečně podaří, prohrajete během prvních pěti sekund kvůli zpoždění. Je tam také nechutné množství reklam. Dokončit písničku? Získejte inzerát. Prohrát kolo? Získejte inzerát. Chcete přehrát nějaké skladby kromě dvou poskytnutých? Podívejte se na reklamu.
Jde to ale je to těžký (většinou)
Super hra, je s hudbou a protože hudbu miluju, tak ji cením. 😉 Tahle hra je do rytmu té hudby, takže je to super. 😃 Nejlepší je použít sluchátka. 🙂 Doporučuji milovníkům hudby. 😇
Je to dobrábhra bavímě to ale jenom jde jenom ta 1 a 2 písničky, které pak omrzí aty ostatní jsou na wi-fi i když máte tu wi-fi tak se to hodinu načítám proto dávám jednu hvězdičku🤦♀️👎
stáhnout New Dancing KPOP Tiles Hop 2020 apk nejnovější verzi 7.0.0 od D.A Mobile Creative pro zařízení Android. ... Tiles Hop: EDM Rush!
Pardon, ale těch reklam? A o těch špatných coverech na písničky ani nemluvě.. Proč tam nedáte originál? A ta aplikace není zas tak dobrá aby jste si mohli dovolit tam po každé hře hodit reklamu..
Block Puzzle Tankenötter zmb
WAYYYY TO MNOHA REKLAMY Tato hra je šílená, kolik reklam vložili a jak dlouho musíte čekat. NESTOJÍ TO ZA TO.
Tato hra je nejlepší hra, miluji tyto hry, ale jsou tam písničky, které se dají spustit, ale nejdřív se nebudu dívat na video a jsem BTS armáda a v této hře nejsou žádné BTS písničky, prosím přidejte BTS písničky do této hry a můžete přidejte písně bts, takže přidejte všechny písně bts v této hře
tejta hra je docela dobrá
Proč je tolik chyb, chci prostě hrát normálně, opravte zpoždění a přidejte😭😭
bylo to dobré...ale hodně se to změnilo...takže teď je to takový odpad
Hrát si Magic Tiles · Online hra - FreeGamesBoom
Ehhh, myslím, že je to dobré, ale trochu zaostává a je tam přidání pokaždé, když uděláte píseň nebo před jejím vytvořením. Ale jinak je vaše hra dobrá.
Stáhnout Neo tiles Android App. Neo tiles APK souborů na OS Android ke stažení zdarma. ... Stažení Tiles Hop Ball pro Android.
Bezva a ještě ta hudba božiiiiiiii Ikdyž trochu těžký
napad dobry ale hra je prilis snadna
Apple označil App Store za své nejlepší hry a aplikace v roce 2020 a Genshin Impact je ... Genshin Impact (nejlepší hry pro iPhone) ... Tiles Hop – EDM Rush
Nejhorší hra vůbec! Pořád to hodně bliká a je tam spousta reklam!
Pěkná hra, ale přidejte písně BTS za 5 hvězdiček⭐⭐⭐⭐⭐
Písně nejsou správné od lidí, kteří jsou na tiktok a kopírují
Tato hra je úžasná a bravo, ale můžete do ní přidat k popové písničky ........to by bylo skvělé ........
Super hra mě překvapilo že budu hrát hru déle než měsíc je to nejlepší hra co jsem za tento rok našla už sice moc nehraji ale i tak u této hry vydržím opravdu hodně dlouho 5 hvězdiček
Chtěla
Super hra pro lidi co mají rádi hudbu a mají rádi lehké hry🤩🤳💪👤
Tiles Hop: EDM Rush! Musiqa zgs
Když chci si zahrát level tak ta písnička je hodně zpomalená a když si chci dát svůj level tak mi to nejde zapnout 100 milionů stažení a je to tak špatný 🙄