Post by metciasenchoofitw on Mar 17, 2022 0:13:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Where Shadows Slumber ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Where Shadows Slumber IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tokenləri artırmaq üçün kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Where Shadows Slumber 2022 version ▞▞▞
Oyunu tamamladı & amp; indi özümü boşluq hiss edirəm. Vizual və musiqi həqiqətən yaxşı hazırlanmışdır. Baxmayaraq ki, hekayəyə girə bilmədim. Bununla belə, bu, uzunluğu müxtəlif olan səviyyələri olan qısa bir oyundur, lakin bunun üçün düzgün qiymətə malikdir. Bulmacaların mexanikasını çox sevirdim, buna görə də ümid edirəm ki, daha çox şey əldə edəcəyik.
Kölgə və işıqdan istifadə edərək möhtəşəm puzzle oyunu. Yetkin hekayə xətti, olduqca qəddar. Bütün personajların necə ifadəli olduğunu sevirəm. Olduqca təravətləndirici! Bəzən çətin olsa da sizi düşündürür. Nəhayət o çətin olanları başa düşdükdə onun yarısı "yaxşı" və yarısı "Mən dahiyəm!". Yeri gəlmişkən, ümumiyyətlə tapmaca oyunlarının pərəstişkarı deyil ...
Bu oyunu endirimlə almışam və bir gündə bitirdim. Mən bunun hətta endirimli qiymətə dəydiyini hiss etmirəm. Oyun əyləncəlidir və yaxşı hazırlanmışdır. Monument Valley xoşunuza gəldisə, siz də bəyənəcəksiniz; mexanika bir az daha maraqlıdır və bulmacalar daha müxtəlifdir. Müsbət cəhətləri: yaxşı qrafika, maraqlı konsepsiya, əyləncəli bulmacalar, yaxşı temp. Eksiler: bəzi nəzarət problemləri oyunçu səviyyəli obyektləri fırlatmaq və ya hərəkət etdirmək istədikdə xarakterin hərəkət etməsinə səbəb olur. Təsadüfi "qara ekran" səhvləri oyunu yenidən başlatmağı tələb edir. Bu oyunla bağlı əsas şikayət onun çox qısa olması və bulmacaların çox asan olmasıdır. Ümid edirəm ki, inkişaf etdiricilər komandası bu oyunu əlavə səviyyələr və qabaqcıl oyunçular üçün isteğe bağlı daha çətin tapmacalarla bəzəyəcək.
Başqa heç bir proqram işləməyən galaxy note 8-də kadr sürəti 2-3 saniyədə cəmi 1 kadr idi və oyunu oynanılmaz etdi.
Mən onun ideyasını sevirəm. Bulmacaları tamamlamaq üçün işıq və kölgə ilə oynamaq lazımdır. Mən də personajların bir-birini necə döydüyünü bəyənirəm, gülməli. Hər halda yaxşı oyunda yaxşı iş.
Əyləncəli əyləncə. daha çox istəyirəm
Oyun yarı yolda layiqli vaxt öldürücüdür, lakin nəticədə olduqca darıxdırıcı və çox yavaş templidir. Nəzarətlər də bir qədər mürəkkəbdir. Ən yaxşı hissəsi qrafika və vibedir; Ümumi atmosfer olduqca zendir.
Bulmacalar asılılıq yaradır və getdikcə çətinləşir. Mən bunu sevirəm!
Gözəl qaranlıq oyun. Almağa dəyər
Hey, uşaqlar! Nə deyəcəyimi bilmirəm. Yəni.. Oyunlara verdiyim reytinqlərdə bir az təfərrüatlı oluram.. yəni oyunu bəyənəndə fışqırmağa meylli oluram (amma bunu etmək mənim üçün müstəsna olmalıdır) Bu oyun müstəsnadır. Demo versiyasını oynamışam və heyran oldum. Çox gözəl konsepsiya. İnsanların verdiyi bütün reytinqləri və zorakılıqla bağlı şərhləri oxudum. Əla oyun uşaqlar. Davam et.
Çox gözəl tapmaca oyunu, gözəl hazırlanmış səviyyələr, onu az qala bir az macəra hiss etdirən unikal həll prosesi, lakin tapmacadan uzaqlaşmayacaq qədər də çox deyil. Maraqlı hekayə xəttini toxuyan möhkəm kəsim səhnələrinin olmasını xoşlayıram. Siz məni və nişanlımı CTCON-da satdınız, əla quraşdırma
Where Shadows Slumber پزل khs
gözəl sənət əsərləri və çətin bulmacalar. vaxt ayırmağa dəyər!
Google Play Store-da ən yaxşı tapmaca oyunu!
Vizual dizayn və oyun dizaynının görkəmli parçası
Bulmacalar çətin və sərindir. Hətta kəsilmiş səhnələr də təəccüblü dərəcədə gərgindir. Yenidən oynayardım!
Where Shadows Slumber Slagalice jxgl
Where Shadows Slumber əyləncəli tapmaca oyunudur. Bir tapmaca oyununda olduğu kimi, mütləq bəzi baş cızıqları var. Hekayə qəribədir, amma yaxşı mənada. Hər kəsişmə səhnəsindən sonra bu heyvanların niyə baş qəhrəmanımıza hücum etdiyini düşünürəm, amma hər biri ilə mən cavaba bir az daha yaxınam.
Səliqəli oyun, lakin kifayət qədər böyük yaddaş sızması var. Bəzi animasiyaların gecikməyə başladığını müşahidə etsəniz, bağlamanı məsləhət görürəm & oyunu yenidən açır. Əks təqdirdə, telefonunuzu tamamilə donduracaq bir nöqtəyə gələ bilərsiniz. (mənim 12 gb ram var, hələ də kilidlənib...). İnkişaf etdiriciyə ümid edirəm ki, bu yaddaş sızmalarını düzəldə bilərsiniz🙂. Mən bunu ilk seansımda 5-ci River - Feridə çatanda fərq etdim. Ətraflı təfərrüatı bura sığdıra bilmirəm, ona görə də sizə e-poçt göndərəcəyəm.
İndiyə qədər yaxşıdır. Nəzarətlər yapışqandır, amma məndə yalnız lg rebel4 var, ona görə də başa düşürəm. Aldığım üçün şadam😁
Mən bundan həzz almağı səbirsizliklə gözləyirdim, amma Galaxy S20-də daimi kəkələmə məni bunu etməyə mane olur. Nə üçün bu qədər zəif çıxış etməsi dəhşətlidir, ümid edirəm ki, bu, tezliklə yamaqda həll olunacaq.
Hərəkət etmək istədiyiniz yerə vurmaq bəzən bir az çətin ola bilər (xüsusilə də istiqamət vacib olduqda), lakin bu, heç bir halda oyundan yayınmır. Möhtəşəm tapmaca!
Mən konsepsiyanı bəyəndim! Əla. Sadəcə tez bitdi! Əla Oyun və mən sizin bu işdə çəkdiyiniz zəhməti yüksək qiymətləndirirəm! Yaxşı iş!
Galaxy S4-də düzgün işləmir - qara ön plan detalları ilə bənövşəyi oyun sahəsini göstərir. Bununla belə, demo oynana bilərdi - təcrübədən həqiqətən həzz aldım, ona görə də tam oyunu aldım - pulun qaytarılması müddətini qaçırdım, çünki işi bitirənə qədər sınamamışam.
çox yaxşı oyun dizaynı, səviyyələr üçün yaradıcı fikirlər və olduqca yaraşıqlı. 5 ulduz deyil, çünki bulmacalardakı çətinlik kifayət qədər yox idi.idarəetmə daha yaxşılaşdırıla bilərdi, çünki bəzən bir obyekti hərəkət etdirmək əvəzinə təsadüfən yeriyirdim.
Əla oyun. Baxmayaraq ki, bəzi son səviyyələr ümumi olduqca asan və hamar oyunla müqayisədə bir qədər çətin və buna görə də uzun görünür. Hər halda, əla oyun üçün təşəkkür edirik!
Hekayə və yaxşı bulmacaların əla birləşməsi. Həm də birindən daha çox şəkildə olduqca qaranlıq!
<a href=""></a>
Kölgə mexanikası ilə bütün müqaviləni sevirəm. Qiymətə dəyər.
Где дремлют тени Головоломки llkv
Zehni məşq üçün təşəkkürlər, onu sevirəm.
Əslində imo olmayan yeganə şey düzgün başlanğıc menyusudur. Bu oyun mənim gözləntilərimi alt-üst etdi, pul yaxşı xərcləndi.
qrafikanı, hekayəni və bulmacaların işini çox sevirəm!
oyun çox gözəl idi, ancaq ekran tamamilə qaralmağa davam etdi və sonra çökdü. Mən oyunu tamamlamaq istərdim, amma nəhayət onu silməli oldum. ilk dəfə bir oyunda bu problemlə qarşılaşdım. Mən rəyimi 5 ulduza qədər yeniləyirəm, tərtibatçı çox həssasdır və mən onlar tərəfindən hazırlanmış digər oyunlara baxıb yenidən cəhd edəcəyəm.
Bu oyun fantastikdir, rast gəlmək üçün əla oyundur.
bu heyrətamizdir & amp; unikal puzzle oyunu
haqqında hər şeyi sevirəm! onu hartfordda ctcon-da reklam edərkən aldım. əla oyun
Harada Shadows Slumber bütün növ puzzle oyunu həvəskarlarını cəlb edəcək maraqlı hekayə ilə maraqlı tapmacalarla doludur. Mən bunu gənc uşaqlar üçün tövsiyə etməzdim, lakin yeniyetmələr və daha böyüklər bundan həzz alacaqlar! Bu oyunu oynayanda çox əyləndim! Açıqlama: Mən bu oyunun surətini TechRaptor üçün nəzərdən keçirmək üçün tərtibatçıdan pulsuz almışam.
Hər səviyyəni keçmək üçün kəpəyinizdən istifadə etməlisiniz bu oyunu sevirsiniz. Və neçə dəfə oynasanız da, heç də darıxdırıcı olmur
Where Shadows Slumber Geduldsspiele uys
Tamamilə ağıllı oyun. Kifayət qədər asan başlayır və hər səviyyə irəlilədikcə bulmacalar getdikcə daha çətinləşir. Bu oyunda qrafikanın əsaslarını nəzərə alsaq, davam etdikcə bulmacaları həll etməyə çalışarkən iştirak səviyyəsinə görə onlarda sadəliyi belə hiss etmədim. Puzzle həvəskarlarına çox tövsiyə edirəm və ümid edirəm ki, onların davamı olacaq.. parlaq ustad düşüncəli oyun 😊👍
Bu gözlədiyimdən daha yaxşıdır. Növbəti səviyyəyə keçmək üçün onu düşünmək üçün mənim üçün çoxlu bulmacalar var. Hekayə çox maraqlı idi. Davam et!
nədənsə oyunçunun parıldayan meydanlara/hərəkətli platformalara addımlamasını təmin etməkdə çox çətinlik çəkirəm. Klikləyirəm və oyunçu yerindən tərpənmir. Həmçinin səviyyələri seçə bilmirəm.
Mən adətən telefonumda oyun oynamıram, amma Kölgələrdən həzz alıram. Bulmacalar çox əyləncəlidir - mən bəzən tapmacanı nəzərdə tutulduğu kimi tamamlayıb-bilmədiyimə dair çaş-baş qalıram... lakin sonra qərar verirəm ki, mən səviyyəni keçdiyim üçün bunun heç bir əhəmiyyəti yoxdur. Hekayə mənalı şəkildə çaşdırıcı olmasa da maraqlıdır - nə baş verdiyini görmək hələ də həyəcanlıdır.
Möhtəşəm sadə həyəcanlandıran.
Bu, bəzi birinci dərəcəli hekayələr və sirr ilə tapmaca macəra janrında əla bir seçimdir.
Galaxy S8-də başlıq kartını yükləməyəcəyəm
Onde as Sombras Espreitam Quebra-cabeça qzz
Oyun beyin zəhlətökən bulmacalarla doludur və ən əsası onun hekayəsi təfərrüatları başa düşmək bir qədər çətin olsa da, bir az zərbə vurur. Qorxunc və sirli atmosferi çox bəyəndim.
Çox ağıllı & amp; unikal fəaliyyət puzzle oyunu! Mən yalnız tezliklə daha çox oynamağa ümid edirəm, çünki tərtibatçı çox istedadlıdır & amp; sadəcə bir hit möcüzədən daha çox b üçün kifayət qədər yaradıcı.