Post by metciasenchoofitw on Mar 17, 2022 0:23:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Can Knockdown 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Can Knockdown 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas, lai palielinātu izturību ▞▞▞
▞▞▞ Can Knockdown 3 2022 version ▞▞▞
Atkritumu spēle, ko es nekad neesmu redzējis. Esmu pabeidzis 1. līmeni, bet tas neatstās 2. līmeni. Joprojām tiek rādīts 1. līmenis 😡🤬
Jūsu spēle ir lieliska, bet... Sir, lūdzu, pārbaudiet, vai ARMOR līmeņa spēlei Nr.16 ir kļūme. Bīstamība automātiski samazinās. Plzzzz pārbaudiet un atrisiniet to. PALDIES 😁
Ļoti patika, bet bija pārāk grūti nokļūt līdz nākamajam līmenim, tāpēc man sāka kļūt garlaicīgi
Can Knockdown 3 アーケード fnpm
<a href=""></a>
tas ir ļoti vienkārši, taču mehānika, vizuālie materiāli un noskaņa padara to patiešām jautrāku, nekā es gaidīju.Šī ir laba spēle. Nekad nebiju domājis, ka klauvēšana var būt tik jautra.
Meh... Spēle ir ok, bet reklāmas (konkrētāk vienmēr viena un tā pati reklāma) ik pēc trim kārtām ir par daudz!
Can Knockdown 3 آرکید ksck
Kļuva pārāk daudz reklāmu
Intresanta
Nepieciešama piekļuve tālruņa zvaniem nezināma iemesla dēļ...būtu jāizņem no Play veikala.
Šaušanas precizitāte mobilajā ierīcē ir nožēlojama. Tipiski Google Play spēlei.
Es pabeidzu 1. līmeni ar 64 zvaigznēm, bet nevaru atbloķēt līmeni, kuram nepieciešamas tikai 4 zvaigznes. Ceru, ka atbildēsiet uz manu ziņu
Dažos līmeņos indes kannas nokrīt pašas no sevis. Nepieciešams labot
Pārāk daudz reklāmu
Pārsteidzoša 👌 Tā ir lieliska animācijas spēle, kurā galvenā loma ir zinātnei... drīz uzvarēs fiziski domājoši cilvēki.
Labākā laika caurlaides iespēja
Can Knockdown 3 Arcade tymf
Can Knockdown 3 Arkadne igre hwdg
Šī ir redaktora izvēle.Īpaši augsta grafika. Labākā spēle
Reālistiska grafika, skaņas un citas lietas
Spēles gaita, fizika un grafika ir TOP NOTE kvalitatīva spēle, kuru ir vērts pabeigt, lielisks izstrādātāju darbs👍
Ļoti ļoti slikti, jo vadības ierīces nedarbojas pareizi, jo Nē Perfekti darbojas virziena kadros
Super
Labi, taču vairs nav atjauninājumu, tāpēc pēc līmeņu pabeigšanas jūtaties garlaicīgi
Spēle ir jautra, līdz tā jums traucē skatīties reklāmas.
Man patīk šī spēle un tās strukturālais iestatījums, BET es aizveru šo lietotni, jo pavadu vairāk laika, skatoties reklāmas. Atvainojiet, Rons
izskatās viegli, labi, ka reklāmas tiek uzņemtas lieliska spēle, uzlabojiet savas prasmes, izmēģiniet to un aizraujieties kā es... mīlu šo spēli.
Can Knockdown 3 Arkaadmängud wyc
Reklāmas kaitinoši daudz
Es esmu 3-4 līmenī, un līdz šim domāju, ka šī spēle ir lieliska! Ļoti reti kad es tā saku. Tas ir labi izveidots, labs izaicinājums, mainīga atmosfēra un šķēršļi. Un pat reklāmas, ko saņemu, es varu uzreiz no tām atbrīvoties. Ja kāds no tiem mainīsies, es atjaunināšu. 😉 Labs darbs, izstrādātāji. 👍
Kredītu sistēma ir slikta... Laba spēle, bet nevar spēlēt vairāk par dažiem līmeņiem, pirms jums ir jāiegādājas kredīti... aaarghhhh
spēle ir jautra. bet jums ir jāiegādājas neierobežoti kredīti, lai faktiski spēlētu vairāk nekā pāris līmeņu.
Lieliska spēle, grafika un viss, bet jums visu laiku ir nepieciešami kredīti, es varu spēlēt tikai vienu LVL vienā stundā.
Jūs, puiši, sabojājāt ļoti izklaidējošu spēli, mēģinot no tās izslaukt tik daudz naudas.
Ruslans.
Es ļoti mīlu šo spēli, es to spēlēju jau kādu laiku, piemēram, jau vairākus gadus, man patīk grafika. Man patīk cilvēki, kas fonā uzmundrina par jums, viss ir labi, paldies. Esmu 4life bundžu fane❤🙋♀️
Nav slikti
Man šķita, ka ir veikti pirkumi lietotnē? Es neredzu nevienu veikalu?