(Android) Francouzština pro začátečníky: LinDuo HD cheaty na neobmedzené množstvo tokenov
Mar 17, 2022 0:29:21 GMT
Post by metciasenchoofitw on Mar 17, 2022 0:29:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Francouzština pro začátečníky: LinDuo HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Francouzština pro začátečníky: LinDuo HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty na neobmedzené množstvo tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Francouzština pro začátečníky: LinDuo HD 2022 version ▞▞▞
Milujem túto aplikáciu a myšlienku hry a dávam jej chuť 4
Je to úžasné na učenie sa francúzštiny a nenaučí vás to dopredu a potom nebudete vedieť po francúzsky
Woo woo woo to je moja reč o tejto aplikácii. Tak fascinujúce, zaujímavé a úžasné. Táto aplikácia je všetko, čo viete. Tak presná výslovnosť, ktorá sa dá ľahko naučiť a pochopiť. Táto aplikácia je to, čo potrebuje každý začiatočník, ktorý sa chce naučiť francúzsky, tak šťastný, že má túto aplikáciu.
Písanie a čítanie bolo dobré, ale sekciu počúvania som nedokázala prinútiť niečo povedať, skúšala som niekoľko vecí, ale nedokázala spustiť žiadny zvuk. Po niekoľkých odinštalovaní a preinštalovaní zvuk funguje teraz. Zvuk novej aktualizácie opäť prestal fungovať. Resaon rovnako náhodný, ako keď to funguje
Áno, pane, viem, ako funguje automatické otáčanie na mojom telefóne. Prosím, urobte si so mnou živú reláciu, aby som vám mohol ukázať, v čom je problém.😊
PRE POTENCIÁLNYCH POUŽÍVATEĽOV: už to nie je offline. vyžaduje pripojenie na každom kroku.
Je sempol a dobrý😉
Merci! Merci! Používam ho už takmer 2 roky a stále si zaslúži viac ako 5 hviezdičiek. K Duolingu som sa už nevrátil, pretože mi jednoducho neutkvelo v pamäti ako francúzština pre začiatočníkov. Zapamätal som si stovky slov a nemôžem sa dočkať, kedy to pôjdem do Paríža vyskúšať! Určite to uprednostňujem pred akoukoľvek inou aplikáciou na učenie jazykov.
Skvelá aplikácia na učenie sa francúzštiny 👌
Veľmi ľahké sa naučiť francúzsky, som rád!
Veľmi skvelá aplikácia na učenie sa francúzštiny od nuly. Absolvoval som prvých pár kurzov a sú veľmi užitočné, jednoduché a zábavné sa tu naučiť!
French for Beginners: LinDuo HD શૈક્ષણિક yra
Veľmi sa mi to páči, najmä keď vám chýba energia/mince, môžete stlačiť tlačidlo opice, potom stlačiť tlačidlo, ktoré vám povie, aby ste stlačili, a keď vám povie, aby ste stlačili tlačidlo štart, v skutočnosti vám dá 300 energie alebo 160 mincí, v závislosti od toho, čo si vyberiete, skúšku alebo normálnu úroveň, potom môžete stlačiť späť a... voila máte dostatok energie/mincí na normálnu úroveň/skúšku (opäť v závislosti od toho, čo si vyberiete)
Moje 5-ročné dieťa je ponorené a hrám sa pred spaním – obnovujem si staré vedomosti a obaja sa učíme nové. Je to jednoduchšie, ako to vyzerá. Veľa užitočného opakovania. Necíťte sa penalizovaní, keď urobíme chybu. Grafika a výslovnosť sú tak jasné a pekné. Nie je príliš tvrdý a rastie v šírke pokrytia. Super aplikácia! Čo ak nás pekne požiadajú, aby sme si pozreli reklamu... iste, keďže táto aplikácia je bezplatná! Pokračujte vo vynikajúcej práci a ďakujeme!!
Toto som vôbec nečakal. Táto aplikácia je ideálna na učenie sa francúzštiny. Použil som aj iné, ale tento je najlepší. Veľmi nápomocný je systém výslovnosti a ich cvičný test. Toto by som určite odporučil.
Stále ho testujem, ale zatiaľ sa mi páči ♥️
Aplikácie pre Android od vývojára LinDuo v službe Google Play
French for Beginners: LinDuo HD Læring amc
Vo všeobecnosti je to veľmi dobrá aplikácia, ale mám 2 problémy: 1. avatar je škaredá čierna jednota 2. sú tam nejaké nechcené upozornenia, môže byť oveľa lepšie mať možnosť stlmiť upozornenia. Odpoveď: Ďakujem za vašu láskavú odpoveď a vypol som nechcené upozornenia. Čo sa týka problému 1, skutočne som mal na mysli, že avatar na pracovnej ploche môjho telefónu je čierna jednota, ktorá sa nevzťahuje na animáciu pri spustení.
Vefd Dobre
Výborne
Táto aplikácia je taká zábavná. Mohol by som tam sedieť celé hodiny a učiť sa. Zvyčajne by som dal 4*, pretože chcem, aby sa to zlepšilo, ale dal by som 5*, pretože dúfam, že áno.
Je to najužitočnejšia aplikácia, akú som kedy videl.
Milujem grafiku, ale čo je dôležitejšie, lekcie sprevádzané výslovnosťou robia túto aplikáciu skutočne skvelou. Naozaj to milujem.
Táto aplikácia je veľmi dobrá. A niekto tam vonku, kto sa chce naučiť francúzsky jazyk ako iný ako materinský jazyk, je to krásny jazyk, povzbudzujte ho, aby si stiahol túto aplikáciu a podobné, pretože učenie sa francúzštiny je zjednodušené a prostredníctvom e-learningu, teda offline/online. Pokračujte a robte viac. Dobrá práca!
Mnoho úrovní pomáha naučiť sa veľa užitočných slov. Tiež počúvanie, písanie a pravdivé alebo falošné kontroly pomáha pri zapamätávaní. Baví ma tráviť nad tým každý deň nejaký čas!
😁😁😁
Neviem ani slovo po francúzsky, ale s touto aplikáciou som povzbudený
Veľmi dobre
Úžasný zážitok. Aplikácia ma naozaj baví. Som naozaj vďačný za to, že mám v aplikácii rumunský jazyk. Toto je môj materinský jazyk a mám vynikajúce skúsenosti s učením sa francúzštiny pomocou môjho rodného jazyka.
Dobré, ľahko sa učí páči sa mi to
French for Beginners: LinDuo HD Образователни mpk
<a href=""></a>
French for Beginners: LinDuo HD Utbildning sds
App Memrise Easy Language Learning je Vzdelávanie Android app od Memrise Android ... Stiahnuť ▽ Francouzština pro začátečníky: LinDuo HD APK pre Android
Táto hra je veľmi užitočná. Som veľmi rád, že som to našiel! Hľadal som aplikácie, ktoré by mi pomohli zapamätať si, ale zrazu som náhodou našiel túto hru a je najlepšia! Každý, kto študuje francúzštinu, by ju mal mať. Len by som si prial, aby sa s vyzbieranými peniazmi okrem absolvovania skúšok dalo niečo robiť. Možno niečo zábavné na pridanie trocha hry. Stále je však výborný na zapamätanie slovnej zásoby.
Zatiaľ je všetko dobré. Vďaka
Je to pekná aplikácia na učenie sa slovíčok. Páčia sa mi hry, to opakovanie, cez ktoré som nútený počúvať výslovnosť a identifikovať ju ikonou. Teraz túto aplikáciu bežne dopĺňam o ďalšie vzdelávacie stratégie: napr. Používam slová v rôznych kontextoch, počúvam francúzske rádio a pesničky atď. Ale držím sa tejto aplikácie, aby som si zakúsil slovíčka, ktorá je najlepšia, akú som doteraz mal. Páči sa mi, ako človek môže robiť opravy na ceste a postupne napredovať. Gratulujem!
Nesťahuje sa
Trochu príliš rýchle pre začiatočníkov
Práve sa začalo, takže počkám na recenziu
Wow! Stále nemôžem uveriť, že som konečne našiel tú správnu aplikáciu, ktorá by splnila všetky moje očakávania. Táto aplikácia je skutočne veľmi dobre navrhnutá, takže si slová môžete zapamätať navždy. Skúšal som veľa iných podobných aplikácií a jednoducho nefungovali a bola to ilúzia učenia. Naozaj si vážim vašu prácu chlapci. Určite si pozriem aj vašu taliansku aplikáciu, len o niečo neskôr. Šťastný nový rok! P.S. Vždy sa ma dotkne, keď vývojári alebo tím odpovedajú tak dôkladne a dokonca aj individuálne!
je to vynikajúca aplikácia pre tých, ktorí sa chcú naučiť francúzsky správnym spôsobom, osobne ju používam a odporúčam ju každému..😎
Zdá sa mi to lepšie ako väčšina aplikácií na výučbu jazykov, ako je Duolingo, Rosetta Stone, atď... Páči sa mi to kvôli výslovnosti, ako aj keď sa pod to pozriete, povie vám, ako to povedať. Je to dobrá aplikácia, ktorú by som odporučil každému.
Milujem túto aplikáciu. Momentálne je to moja najobľúbenejšia francúzska aplikácia. Páči sa mi grafika, takže je vizuálne príťažlivejšia, keď sa učím. Rozhodol som sa tiež použiť ten španielsky. Šťastný aj s tým. Úprimne povedané, nič sa mi na tom nepáči
Aplikácia sa mi páči, ale obsah je len malý, pretože nechcete platiť
Toto je rozdelené do 3 kategórií. Kartičky, počúvanie a písanie. V každej kategórii sú 4 témy na precvičenie. Ak chcete prejsť na ďalšiu úroveň, urobte test správnym zodpovedaním 20 otázok v rade. Prvé dva sa mi zdali relatívne ľahké, ale OMG to napísané je très difficile. Čoskoro si uvedomíte, že vlastne neviete, ako sa píše écouter, bébé a père, takže toto považujem za najužitočnejšie. Ale ak nechcete robiť to napísané, môžete sa sústrediť na ostatných
Úžasná aplikácia. Táto aplikácia je taká dobrá. Pomocou tejto aplikácie sa môžem veľmi ľahko naučiť po francúzsky. Je to ako, som dieťa a hrám hry, ale aj sa učím.😊
Francouzština pro začátečníky: LinDuo HD – Aplikácie v službe ...
skvelé
Toto je pravdepodobne jedna z najlepších aplikácií na učenie sa francúzštiny, ak ste začiatočník ako ja. Učenie je ľahké a zábavné. Z mojej strany sa odporúča.
Používam to spolu s inou aplikáciou na učenie jazykov. Pomáha to zlepšovať slovnú zásobu, zatiaľ čo iná aplikácia na učenie jazykov učí gramatiku, myslím si, že to funguje naozaj dobre ako vzájomné doplnenie.