Post by metciasenchoofitw on Mar 17, 2022 0:32:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Case Hunter: Brain funny Cases ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Case Hunter: Brain funny Cases IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključati (povećati novac) ▞▞▞
▞▞▞ Case Hunter: Brain funny Cases 2022 version ▞▞▞
Veselio sam se ažuriranju. Volio bih da ste prvo ažurirali zagonetke prije područja hotela. veselio sam se zagonetkama. Nadam se da ćeš napraviti još zagonetki
Ne kao što se reklamira! Trebala bi biti misterijska igra u stilu sobe za bijeg, ali brzo postaje hotelska igra dash esqe. Nije nešto što me zanima da nastavim.
Ležerno i dobro, ali gledanje reklama obično uzrokuje pad igre. Također, energetski sustav vas uvelike ograničava u tome koliko možete igrati u jednom sjedenju. Osobno? Mrzim to.
Svidjela mi se stvar...samo sam opsjednut ovom igrom...Završio sam sve razine...potrebno je više razina😅
Sjajna i zabavna igra. Sviđa mi se grafika...Mnogi ljudi imaju problema s oglasima, jednostavno isključite svoju mrežu i možete je igrati offline.. Samo za jednu stvar potrebno je vrijeme da se energija napuni jer je to vrlo zarazna i zabavna igra
Case Hunter: Brain funny Cases Gündəlik oyg
Sve u svemu dobra igra, ali dio nakon preskakanja škole mi ne ide. Piše da se ne može preuzeti čak iako je moj internet brz. Popravite to.
Ova igra nije dosadna, ali ne mogu igrati fazu 4 jer se traka za učitavanje ne pomiče oko 20 minuta!!?? Dakle, pls riješi ovaj problem
Sviđa mi se igra, ali prebrza. Osjećam da nije trebao biti objavljen dok nije bilo puno više razina. Trebalo mi je 4 dana da završim sve slučajeve, otključam sve itd. Ipak sam se jako zabavio. Nadamo se da će uskoro biti dodano više
Nije baš dobra jedna 50-60 razina i 9 dosjea nakon nje morate samo voditi svoj hotel koji nije dobar isti zahtjev isti kat bez osoblja😶😶.
Kada je sljedeće ažuriranje???
Igranje igre je teško procijeniti jer ima toliko oglasa.
Ovo je reklama za billboard
Ne znam kako to opisati, ali reklame se uvijek pojavljuju i igra se odjednom ruši a ova reklama nije dobra za djecu Nadam se da će ovaj proizvođač igrica poboljšati igru🙏😅🙏
Čovječe, dao bih ti 5 zvjezdica, ali moja igra greši na razini 36. Popravite to.
Prisilno prikupljanje informacija o vašem uređaju kao što su instalirane aplikacije. Izbrisano odmah nakon što se to vidi na zaslonu za pokretanje
Case Hunter: Brain funny Cases Nezahtjevne igre ttwu
Stvarno mi se sviđa ova igra, ali prije nekoliko tjedana ne mogu igrati jer se igra ne naplaćuje, mislim, samo učitava polovicu trake i samo to, molim popravi to, želim završiti svoje hotele.
Sviđa mi se ova igra do sada koja vam nudi tri različite mogućnosti za igranje i cijenim da će se većina reklama igrati i da ćete zapravo dobiti nešto korisno za vas. Jedva čekam više!
Znate da je dobra igra kada postoji više razina, ali uspjeli ste ih završiti za 2-3 dana! Način na koji također dodajete igru upravljanja hotelima je neočekivan, ali pametan! Ako vam ponestaje energije, možete se jednostavno prebaciti u hotel i još uvijek igrati igru. Zaokret radnje i priča također stvaraju ovisnost! Volio bih da ima više golova za hotel dok čekam ažuriranje slučaja!
Morate igrati puno dodataka, ali osim toga, uživao sam u tome. Za sve likove postoji priča koja je čini zanimljivom. Tu su glavni slučajevi kroz koje prolazite, a tu su i mini sporedni i neki hoteli. Čini se da još uvijek dodaju u igru. Sve sam do sada napravio, zanima me kuda ide priča.
Molimo promijenite svoje ime u hotelski menadžment jer nakon dva slučaja postoji samo uprava hotela
Sviđa mi se aplikacija, ali moj je antivirusni program otkrio zlonamjerni softver i morao sam odmah deinstalirati.
Postalo je jako loše nakon ažuriranja
Jako mi se sviđa ova igra. Zagonetke se kreću od lakih do prilično teških, ali su uvijek logične. Možete reći da su programeri uložili puno rada u ovu igru. 2 zvjezdice za prilično dosljednu i očitu transfobiju. Između Barbare i "poštara" jasno je da se samo rugaju transženama. 2022. je. Ismijavanje manjina više nije smiješno.
Case Hunter: Brain funny Cases Vabaajamängud chus
slatka je i volim nove bilješke koje možete prikupiti od njih, ali stvar za dostavu je sranje, više mi se svidjelo kada smo imali neograničeno puno stvari, također kao da rijetko dobivate bilješke ako zadovoljite gosta, ali svaki put kad odu ljuti, ostave poruku
Case Hunter: Brain funny Cases Simulator fah
Case Hunter: Brain funny Cases Boshqalar hrs
Nije tako dobro, mislio sam da će biti još faza, ali ima ih samo nekoliko i onda ste gotovi. Radije igram roblox. Roblox je igra i nikada je ne zaustavlja, ažurira igru, preporučujem. Je živa topija. I to je na robloxu.
Čeka se nove razine.
Čeka se otključavanje ostalih hotela. Igra je vrhunska. Zaista uživam igrati ga.
Igra je zaglavila mnogo puta kada sam već otključao hotel duhova. Ne mogu ga više igrati.
Dan the Man: Action Platformer Arkaadmängud pwmo
2 zvjezdice. Ovu igru igram od jučer i već sam dosegao lvl36. Mislim da nešto nije u redu s igrom jer ne mogu prijeći na sljedeću razinu iako sam već uspio pustiti lisicu da pobjegne. Kad mu dam napitak za smanjivanje, odjednom se smrzne i pojavi se ovaj bijeli kvar. Čak i kad bih pokušao ponovno pokrenuti razinu, i dalje se smrzava. Zaledi se kad dam napitak lisici. Iritira me. Molimo popravite to što prije.
Zaglavljena učitavanja su lažna!
Zabavno je i izaziva ovisnost, jedva čekam da dođu nove razine.
Hej! Kada ima novih ažuriranja?
5 zvjezdica! Vrlo zabavno i bez reklama.
Sviđa mi se igra, jedna od rijetkih pristojnih igara danas. Međutim, ne znam da postoji greška, ali moja energija se ne puni i zaglavila je na 1, već su prošli dani i ne mogu igrati osim ako ne pogledam oglas da dobijem 30 energija, inače ostaje na 1 čak i nakon mnogo sati ne igrajući se.
To je prilično zabavna i zarazna igra sa svojim raznolikim slučajevima i pričama uz upravljačku igru za opuštanje i rashlađivanje mozga. Jedini problem koji stvarno imam je stopa mriješenja eteričnog ulja, preniska je i često dovodi do odlaska mnoštva ljudi i nekih problema s interakcijom sa zagonetkama. Inače je zabavno i uživam.
Zašto ne mogu izgraditi više od 7 katova u hotelu?